Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42768
Název: | Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостями |
Další názvy: | Improving the quality of bread made from flour with low bakery properties |
Autoři: | Карпик, Галина Вікторівна Свента, Н. М. Karpyk, H. V. Sventa, N. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостями / Галина Вікторівна Карпик, Н. М. Свента // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 23. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Karpyk H. V., Sventa N. M. (2023) Pidvyshchennia yakosti khliba vyhotovlenoho z boroshna z nyzkymy khlibopekarskymy vlastyvostiamy [Improving the quality of bread made from flour with low bakery properties]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 23 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Datum vydání: | 28-zář-2023 |
Date of entry: | 21-lis-2023 |
Nakladatel: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 23 |
Start page: | 23 |
End page: | 23 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42768 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O. and Haidamaka, M. 2021. Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 23, 96 (Dec. 2021), 3-7. |
References (International): | 1. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O. and Haidamaka, M. 2021. Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 23, 96 (Dec. 2021), 3-7. |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Karpyk_H_V-Improving_the_quality_of_bread_23.pdf | 275,36 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
SPFSI_2023_Karpyk_H_V-Improving_the_quality_of_bread_23.djvu | 19,94 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
SPFSI_2023_Karpyk_H_V-Improving_the_quality_of_bread_23__COVER.png | 464,42 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.