Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42768
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Свента, Н. М. | |
dc.contributor.author | Karpyk, H. V. | |
dc.contributor.author | Sventa, N. M. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:12Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:12Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Карпик Г. В. Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостями / Галина Вікторівна Карпик, Н. М. Свента // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 23. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42768 | - |
dc.format.extent | 23 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.title | Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостями | |
dc.title.alternative | Improving the quality of bread made from flour with low bakery properties | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.661 | |
dc.relation.references | 1. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O. and Haidamaka, M. 2021. Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 23, 96 (Dec. 2021), 3-7. | |
dc.relation.referencesen | 1. Karpyk, H., Kukhtyn, M., Selskyi, V., Nazarko, I., Pokotylo, O. and Haidamaka, M. 2021. Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 23, 96 (Dec. 2021), 3-7. | |
dc.identifier.citationen | Karpyk H. V., Sventa N. M. (2023) Pidvyshchennia yakosti khliba vyhotovlenoho z boroshna z nyzkymy khlibopekarskymy vlastyvostiamy [Improving the quality of bread made from flour with low bakery properties]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 23 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 23 | |
dc.citation.epage | 23 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Karpyk_H_V-Improving_the_quality_of_bread_23.pdf | 275,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Karpyk_H_V-Improving_the_quality_of_bread_23.djvu | 19,94 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Karpyk_H_V-Improving_the_quality_of_bread_23__COVER.png | 464,42 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.