Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42765

Tytuł: Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами
Inne tytuły: Improvement of the production tehnology and development of the formulation of bacery products enriched with phytoncides
Authors: Лялик, Анастасія Тарасівна
Гриців, С. І.
Lialyk, A.
Hrytsiv, S.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Лялик А. Т. Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами / Анастасія Тарасівна Лялик, С. І. Гриців // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 20. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Lialyk A., Hrytsiv S. (2023) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva ta rozrobky retseptury khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh fitontsydamy [Improvement of the production tehnology and development of the formulation of bacery products enriched with phytoncides]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 20 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 28-wrz-2023
Date of entry: 21-lis-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664.664
Strony: 1
Zakres stron: 20
Główna strona: 20
Strona końcowa: 20
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42765
ISBN: 978-617-7875-66-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi