Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42765
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія Тарасівна | |
dc.contributor.author | Гриців, С. І. | |
dc.contributor.author | Lialyk, A. | |
dc.contributor.author | Hrytsiv, S. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:11Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:11Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Лялик А. Т. Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами / Анастасія Тарасівна Лялик, С. І. Гриців // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 20. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42765 | - |
dc.format.extent | 20 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.title | Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами | |
dc.title.alternative | Improvement of the production tehnology and development of the formulation of bacery products enriched with phytoncides | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.664 | |
dc.identifier.citationen | Lialyk A., Hrytsiv S. (2023) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva ta rozrobky retseptury khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh fitontsydamy [Improvement of the production tehnology and development of the formulation of bacery products enriched with phytoncides]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 20 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 20 | |
dc.citation.epage | 20 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Aparece nas colecções: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Lialyk_A-Improvement_of_the_production_20.pdf | 273,29 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Improvement_of_the_production_20.djvu | 14,94 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
SPFSI_2023_Lialyk_A-Improvement_of_the_production_20__COVER.png | 373,55 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.