Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42765

Teitl: Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами
Teitlau Eraill: Improvement of the production tehnology and development of the formulation of bacery products enriched with phytoncides
Awduron: Лялик, Анастасія Тарасівна
Гриців, С. І.
Lialyk, A.
Hrytsiv, S.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лялик А. Т. Удосконалення технології виробництва та розробки рецептури хлібобулочних виробів збагачених фітонцидами / Анастасія Тарасівна Лялик, С. І. Гриців // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 20. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Lialyk A., Hrytsiv S. (2023) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva ta rozrobky retseptury khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh fitontsydamy [Improvement of the production tehnology and development of the formulation of bacery products enriched with phytoncides]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 20 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Dyddiad Cyhoeddi: 28-Sep-2023
Date of entry: 21-Nov-2023
Cyhoeddwr: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664.664
Number of pages: 1
Page range: 20
Start page: 20
End page: 20
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42765
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Conference Abstract
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.