Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42174

Tytuł: Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктів
Inne tytuły: The prospects of using bacteriophages to ensure the microbiological resistance of food products
Authors: Васильків, О. Б.
Кухтин, Микола Дмитрович
Vasylkiv, O. B.
Kukhtyn, M. D.
Akcesoria: Інститут ветеринарної медицини НААН, Україна
Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя, Україна
Cytat: Васильків О. Б. Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктів / О. Б. Васильків, Микола Дмитрович Кухтин // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 52–53. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Vasylkiv O. B., Kukhtyn M. D. (2023) Perspektyvnist vykorystannia bakteriofahiv dlia zabezpechennia mikrobiolohichnoi stiikosti kharchovykh produktiv [The prospects of using bacteriophages to ensure the microbiological resistance of food products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 52-53 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/kolekcja: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data wydania: 24-maj-2023
Date of entry: 19-lip-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 664
Strony: 2
Zakres stron: 52-53
Główna strona: 52
Strona końcowa: 53
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42174
ISBN: 978-617-7875-61-0
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Havelaar A. H., Kirk M. D., Torgerson P. R., Gibb H. J., Hald T., Lake R. J., ...& World Health Organization Foodborne Disease Burden Epidemiology Reference Group. (2015). World Health Organization global estimates and regional comparisons of the burden of foodborne disease in 2010. PLoS medicine, 12(12), e1001923.
2. Scharff, R. L. (2012). Economic burden from health losses due to foodborne illness in the United States. Journal of food protection, 75(1), 123-131.
3. Bajovic B., Bolumar T., & Heinz V. (2012). Quality considerations with high pressure processing of fresh and value added meat products. Meat science, 92(3), 280-289.
4. Salata V., Kukhtyn M., Pekriy Y., Horiuk Y., & Horiuk V. (2018). Activity of washing-disinfecting means “San-active” for sanitary treatment of equipment of meat processing enterprises in laboratory and manufacturing conditions. Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences, 1(1), 10-16.
5. Кухтин М. Д., Перкій Ю. Б., Семанюк В. І., & Мурська С. Д. (2012). Сучасні погляди на санітарну обробку технологічного устаткування у харчовій промисловості. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 14(3-3 (53)), 302-307.
6. Moye Z. D., Woolston J., & Sulakvelidze A. (2018). Bacteriophage applications for food production and processing. Viruses, 10(4), 205.
7. Horiuk Y., Kukhtyn M., Kernychnyi S., Laiter-Moskaliuk S., Prosyanyi S., & Boltyk N. (2021). Sensitivity of Staphylococcus aureus cultures of different biological origin to commercial bacteriophages and phages of Staphylococcus aureus var. bovis. Veterinary World, 14(6), 1588.
8. Sohaib M., Anjum F. M., Arshad M. S., & Rahman U. U. (2016). Postharvest intervention technologies for safety enhancement of meat and meat based products; a critical review. Journal of food Science and Technology, 53, 19-30.
References: 1. Havelaar A. H., Kirk M. D., Torgerson P. R., Gibb H. J., Hald T., Lake R. J., ...& World Health Organization Foodborne Disease Burden Epidemiology Reference Group. (2015). World Health Organization global estimates and regional comparisons of the burden of foodborne disease in 2010. PLoS medicine, 12(12), e1001923.
2. Scharff, R. L. (2012). Economic burden from health losses due to foodborne illness in the United States. Journal of food protection, 75(1), 123-131.
3. Bajovic B., Bolumar T., & Heinz V. (2012). Quality considerations with high pressure processing of fresh and value added meat products. Meat science, 92(3), 280-289.
4. Salata V., Kukhtyn M., Pekriy Y., Horiuk Y., & Horiuk V. (2018). Activity of washing-disinfecting means "San-active" for sanitary treatment of equipment of meat processing enterprises in laboratory and manufacturing conditions. Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences, 1(1), 10-16.
5. Kukhtyn M. D., Perkii Yu. B., Semaniuk V. I., & Murska S. D. (2012). Suchasni pohliady na sanitarnu obrobku tekhnolohichnoho ustatkuvannia u kharchovii promyslovosti. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 14(3-3 (53)), 302-307.
6. Moye Z. D., Woolston J., & Sulakvelidze A. (2018). Bacteriophage applications for food production and processing. Viruses, 10(4), 205.
7. Horiuk Y., Kukhtyn M., Kernychnyi S., Laiter-Moskaliuk S., Prosyanyi S., & Boltyk N. (2021). Sensitivity of Staphylococcus aureus cultures of different biological origin to commercial bacteriophages and phages of Staphylococcus aureus var. bovis. Veterinary World, 14(6), 1588.
8. Sohaib M., Anjum F. M., Arshad M. S., & Rahman U. U. (2016). Postharvest intervention technologies for safety enhancement of meat and meat based products; a critical review. Journal of food Science and Technology, 53, 19-30.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi