Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42174

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасильків, О. Б.
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorVasylkiv, O. B.
dc.contributor.authorKukhtyn, M. D.
dc.coverage.temporal24-25 травня 2023 року
dc.coverage.temporal24-25 May 2023
dc.date.accessioned2023-07-19T06:38:10Z-
dc.date.available2023-07-19T06:38:10Z-
dc.date.created2023-05-24
dc.date.issued2023-05-24
dc.identifier.citationВасильків О. Б. Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктів / О. Б. Васильків, Микола Дмитрович Кухтин // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 52–53. — (Вода і харчова промисловість).
dc.identifier.isbn978-617-7875-61-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42174-
dc.format.extent52-53
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.,
dc.relation.ispartofЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
dc.titleПерспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктів
dc.title.alternativeThe prospects of using bacteriophages to ensure the microbiological resistance of food products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Havelaar A. H., Kirk M. D., Torgerson P. R., Gibb H. J., Hald T., Lake R. J., ...& World Health Organization Foodborne Disease Burden Epidemiology Reference Group. (2015). World Health Organization global estimates and regional comparisons of the burden of foodborne disease in 2010. PLoS medicine, 12(12), e1001923.
dc.relation.references2. Scharff, R. L. (2012). Economic burden from health losses due to foodborne illness in the United States. Journal of food protection, 75(1), 123-131.
dc.relation.references3. Bajovic B., Bolumar T., & Heinz V. (2012). Quality considerations with high pressure processing of fresh and value added meat products. Meat science, 92(3), 280-289.
dc.relation.references4. Salata V., Kukhtyn M., Pekriy Y., Horiuk Y., & Horiuk V. (2018). Activity of washing-disinfecting means “San-active” for sanitary treatment of equipment of meat processing enterprises in laboratory and manufacturing conditions. Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences, 1(1), 10-16.
dc.relation.references5. Кухтин М. Д., Перкій Ю. Б., Семанюк В. І., & Мурська С. Д. (2012). Сучасні погляди на санітарну обробку технологічного устаткування у харчовій промисловості. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 14(3-3 (53)), 302-307.
dc.relation.references6. Moye Z. D., Woolston J., & Sulakvelidze A. (2018). Bacteriophage applications for food production and processing. Viruses, 10(4), 205.
dc.relation.references7. Horiuk Y., Kukhtyn M., Kernychnyi S., Laiter-Moskaliuk S., Prosyanyi S., & Boltyk N. (2021). Sensitivity of Staphylococcus aureus cultures of different biological origin to commercial bacteriophages and phages of Staphylococcus aureus var. bovis. Veterinary World, 14(6), 1588.
dc.relation.references8. Sohaib M., Anjum F. M., Arshad M. S., & Rahman U. U. (2016). Postharvest intervention technologies for safety enhancement of meat and meat based products; a critical review. Journal of food Science and Technology, 53, 19-30.
dc.relation.referencesen1. Havelaar A. H., Kirk M. D., Torgerson P. R., Gibb H. J., Hald T., Lake R. J., ...& World Health Organization Foodborne Disease Burden Epidemiology Reference Group. (2015). World Health Organization global estimates and regional comparisons of the burden of foodborne disease in 2010. PLoS medicine, 12(12), e1001923.
dc.relation.referencesen2. Scharff, R. L. (2012). Economic burden from health losses due to foodborne illness in the United States. Journal of food protection, 75(1), 123-131.
dc.relation.referencesen3. Bajovic B., Bolumar T., & Heinz V. (2012). Quality considerations with high pressure processing of fresh and value added meat products. Meat science, 92(3), 280-289.
dc.relation.referencesen4. Salata V., Kukhtyn M., Pekriy Y., Horiuk Y., & Horiuk V. (2018). Activity of washing-disinfecting means "San-active" for sanitary treatment of equipment of meat processing enterprises in laboratory and manufacturing conditions. Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences, 1(1), 10-16.
dc.relation.referencesen5. Kukhtyn M. D., Perkii Yu. B., Semaniuk V. I., & Murska S. D. (2012). Suchasni pohliady na sanitarnu obrobku tekhnolohichnoho ustatkuvannia u kharchovii promyslovosti. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 14(3-3 (53)), 302-307.
dc.relation.referencesen6. Moye Z. D., Woolston J., & Sulakvelidze A. (2018). Bacteriophage applications for food production and processing. Viruses, 10(4), 205.
dc.relation.referencesen7. Horiuk Y., Kukhtyn M., Kernychnyi S., Laiter-Moskaliuk S., Prosyanyi S., & Boltyk N. (2021). Sensitivity of Staphylococcus aureus cultures of different biological origin to commercial bacteriophages and phages of Staphylococcus aureus var. bovis. Veterinary World, 14(6), 1588.
dc.relation.referencesen8. Sohaib M., Anjum F. M., Arshad M. S., & Rahman U. U. (2016). Postharvest intervention technologies for safety enhancement of meat and meat based products; a critical review. Journal of food Science and Technology, 53, 19-30.
dc.identifier.citationenVasylkiv O. B., Kukhtyn M. D. (2023) Perspektyvnist vykorystannia bakteriofahiv dlia zabezpechennia mikrobiolohichnoi stiikosti kharchovykh produktiv [The prospects of using bacteriophages to ensure the microbiological resistance of food products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 52-53 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationІнститут ветеринарної медицини НААН, Україна
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage52
dc.citation.epage53
dc.citation.conferenceⅡ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.