Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42167
Titel: | Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктів |
Övriga titlar: | The role of phages of lactic acid microorganisms in cheese and dairy production technologies |
Författare: | Карабін, Н. І. Кухтин, Микола Дмитрович Karabin, N. I. Kukhtyn, M. D. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карабін Н. І. Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктів / Н. І. Карабін, Микола Дмитрович Кухтин // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 45. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Karabin N. I., Kukhtyn M. D. (2023) Rol fahiv molochnokyslykh mikroorhanizmiv u tekhnolohiiakh vyrobnytstva syru i kyslomolochnykh produktiv [The role of phages of lactic acid microorganisms in cheese and dairy production technologies]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 45 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Utgivningsdatum: | 24-maj-2023 |
Date of entry: | 19-jul-2023 |
Utgivare: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 45 |
Start page: | 45 |
End page: | 45 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42167 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Marcó M. B., Moineau S., & Quiberoni A. (2012). Bacteriophages and dairy fermentations. Bacteriophage, 2(3), 149-158. 2. Горюк Ю., & Кухтин М. Д. (2021). Біоконтроль золотистого стафілокока у стічних водах молокопереробних підприємств. Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти “, 81-81. |
References (International): | 1. Marcó M. B., Moineau S., & Quiberoni A. (2012). Bacteriophages and dairy fermentations. Bacteriophage, 2(3), 149-158. 2. Horiuk Yu., & Kukhtyn M. D. (2021). Biokontrol zolotystoho stafilokoka u stichnykh vodakh molokopererobnykh pidpryiemstv. Tezy dopovidei Ⅰ Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty ", 81-81. |
Content type: | Conference Abstract |
Samling: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Karabin_N_I-The_role_of_phages_of_lactic_45.pdf | 309,87 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
MNTK_2023_Karabin_N_I-The_role_of_phages_of_lactic_45.djvu | 18,31 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
MNTK_2023_Karabin_N_I-The_role_of_phages_of_lactic_45__COVER.png | 451,07 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!