Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42167

Tytuł: Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктів
Inne tytuły: The role of phages of lactic acid microorganisms in cheese and dairy production technologies
Authors: Карабін, Н. І.
Кухтин, Микола Дмитрович
Karabin, N. I.
Kukhtyn, M. D.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Cytat: Карабін Н. І. Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктів / Н. І. Карабін, Микола Дмитрович Кухтин // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 45. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Karabin N. I., Kukhtyn M. D. (2023) Rol fahiv molochnokyslykh mikroorhanizmiv u tekhnolohiiakh vyrobnytstva syru i kyslomolochnykh produktiv [The role of phages of lactic acid microorganisms in cheese and dairy production technologies]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 45 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/kolekcja: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data wydania: 24-maj-2023
Date of entry: 19-lip-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 45
Główna strona: 45
Strona końcowa: 45
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42167
ISBN: 978-617-7875-61-0
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Marcó M. B., Moineau S., & Quiberoni A. (2012). Bacteriophages and dairy fermentations. Bacteriophage, 2(3), 149-158.
2. Горюк Ю., & Кухтин М. Д. (2021). Біоконтроль золотистого стафілокока у стічних водах молокопереробних підприємств. Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти “, 81-81.
References: 1. Marcó M. B., Moineau S., & Quiberoni A. (2012). Bacteriophages and dairy fermentations. Bacteriophage, 2(3), 149-158.
2. Horiuk Yu., & Kukhtyn M. D. (2021). Biokontrol zolotystoho stafilokoka u stichnykh vodakh molokopererobnykh pidpryiemstv. Tezy dopovidei Ⅰ Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty ", 81-81.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi