Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42167

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарабін, Н. І.
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorKarabin, N. I.
dc.contributor.authorKukhtyn, M. D.
dc.coverage.temporal24-25 травня 2023 року
dc.coverage.temporal24-25 May 2023
dc.date.accessioned2023-07-19T06:38:09Z-
dc.date.available2023-07-19T06:38:09Z-
dc.date.created2023-05-24
dc.date.issued2023-05-24
dc.identifier.citationКарабін Н. І. Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктів / Н. І. Карабін, Микола Дмитрович Кухтин // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 45. — (Вода і харчова промисловість).
dc.identifier.isbn978-617-7875-61-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42167-
dc.format.extent45
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.,
dc.relation.ispartofЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
dc.titleРоль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктів
dc.title.alternativeThe role of phages of lactic acid microorganisms in cheese and dairy production technologies
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Marcó M. B., Moineau S., & Quiberoni A. (2012). Bacteriophages and dairy fermentations. Bacteriophage, 2(3), 149-158.
dc.relation.references2. Горюк Ю., & Кухтин М. Д. (2021). Біоконтроль золотистого стафілокока у стічних водах молокопереробних підприємств. Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти “, 81-81.
dc.relation.referencesen1. Marcó M. B., Moineau S., & Quiberoni A. (2012). Bacteriophages and dairy fermentations. Bacteriophage, 2(3), 149-158.
dc.relation.referencesen2. Horiuk Yu., & Kukhtyn M. D. (2021). Biokontrol zolotystoho stafilokoka u stichnykh vodakh molokopererobnykh pidpryiemstv. Tezy dopovidei Ⅰ Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty ", 81-81.
dc.identifier.citationenKarabin N. I., Kukhtyn M. D. (2023) Rol fahiv molochnokyslykh mikroorhanizmiv u tekhnolohiiakh vyrobnytstva syru i kyslomolochnykh produktiv [The role of phages of lactic acid microorganisms in cheese and dairy production technologies]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 45 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage45
dc.citation.epage45
dc.citation.conferenceⅡ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.