Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42158

Pealkiri: Дослідження основних показників якості хлібобулочних виробів
Teised pealkirjad: Research of the main quality indicators of bakery products
Autor: Кравченюк, Христина Юріївна
Кравченюк, Р. Ю.
Kravcheniuk, K. Y.
Kravcheniuk, R. Y.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Х. Ю. Дослідження основних показників якості хлібобулочних виробів / Христина Юріївна Кравченюк, Р. Ю. Кравченюк // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 37. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Kravcheniuk K. Y., Kravcheniuk R. Y. (2023) Doslidzhennia osnovnykh pokaznykiv yakosti khlibobulochnykh vyrobiv [Research of the main quality indicators of bakery products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 37 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Conference/Event: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Ilmumisaasta: 24-mai-2023
Date of entry: 19-juu-2023
Kirjastaja: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 37
Start page: 37
End page: 37
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42158
ISBN: 978-617-7875-61-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.