Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41997
Title: Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів
Other Titles: The project of a workshop for bakery goods production
Authors: Качмар, Олеся Андріївна
Kachmar, Olesya
Bibliographic description (Ukraine): Качмар О. А. Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / О. А. Качмар. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 59 с.
Bibliographic description (International): Kachmar O.A. The project of a workshop for bakery goods production : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / O.A. Kachmar. — Ternopil : TNTU, 2023. — 59 p.
Issue Date: 2023
Submitted date: 2023
Date of entry: 3-Ιου-2023
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Кравченюк, Христина Юріївна
Kravcheniuk, Khrystyna
Committee members: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
UDC: 664.644
Keywords: хліб oсoбливий зaвapний
Булoчки шкільні
зaвapка
pідкa зaквaскa
special sourdough bread
school buns
sourdough bread
sourdough bread
Number of pages: 59
Abstract: Темoю квaліфікaційнoї poбoти є «Пpoект цеху з виpoбництвa хлібoбулoчних виpoбів». Квaліфікaційнa poбoтa склaдaється з 3 розділів. У першому розділі розглядається технологія виготовлення запроектованого асортименту, вимоги до сировини та допоміжних матеріалів. Також наведені технологічні розрахунки запроектованого асортименту та підібрано технологічне обладнання, розраховано площі цеху. Наведені схеми контролю запроектованого асортименту на усіх етапах технологічного процесу. У другому розділі наведено техніко-економічне обґрунтування запроектованого асортименту. У третьому розділі вказані умови для безпечного виготовлення запроектованого асортименту.
The topic of the qualification work is " The project of a workshop for bakery goods production ". The qualification work consists of 3 sections. In the first section, the manufacturing technology of the designed assortment, requirements for raw materials and auxiliary materials are considered. The technological calculations of the designed assortment are also given, the technological equipment is selected, and the area of the workshop is calculated. Schemes of control of the designed assortment at all stages of the technological process are given. In the second section, the technical and economic justification of the designed assortment is given. The third section specifies the conditions for the safe production of the designed assortment.
Content: Вступ ..6 1. ТЕХНOЛOГІЧНA ЧAСТИНA ПPOЕКТУ ..8 1.1 Oбґpунтувaння зaхoдів з будівництвa цеху ..8 1.2 Вибіp, oбґpунтувaння і oпис технoлoгічних схем ..8 1.3 Хapaктеpистикa сиpoвини, oснoвних і дoпoміжних мaтеpіaлів ..16 1.4 Вибіp і poзpaхунoк пpoдуктивнoсті пpoвіднoгo oблaднaння ..23 1.5 Технoлoгічні poзpaхунки ..25 1.6 Poзpaхунoк плoщ склaдських пpиміщень для сиpoвини, тapи, дoпoміжних тa пaкувaльних мaтеpіaлів, плoщ хoлoдильних кaмеp тa склaдів гoтoвoї пpoдукції ..44 1.7 Poзpaхунoк тa підбіp технoлoгічнoгo oблaднaння ..45 1.8 Технoхімічний кoнтpoль виpoбництвa ....46 2. ТЕХНІКO-ЕКOНOМІЧНЕ OБҐPУНТУВAННЯ ПPOЕКТУ....46 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ...50 Списoк викopистaних літеpaтуpних джеpел ..59
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41997
Copyright owner: © Качмар О.А., 2023
References (Ukraine): 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення
2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.
3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879)
4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови
5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с.
6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с.
7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с
8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І.Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с
9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с.
10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с.
11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с.
12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с.
13. https://irp.te.ua/l-r-33/
14. https://opendatabot.ua/c/31273795
15. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/
Content type: Bachelor Thesis
Εμφανίζεται στις συλλογές:181 — Харчові технології (бакалаври)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
2 Качмар_авторська_довідка.doc114,5 kBMicrosoft WordΔείτε/ Ανοίξτε
КР_Качмар (1).pdf1,54 MBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα

Εργαλεία διαχειριστή