Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41997
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorКачмар, Олеся Андріївна-
dc.contributor.authorKachmar, Olesya-
dc.date.accessioned2023-07-03T16:34:09Z-
dc.date.available2023-07-03T16:34:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationКачмар О. А. Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / О. А. Качмар. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41997-
dc.description.abstractТемoю квaліфікaційнoї poбoти є «Пpoект цеху з виpoбництвa хлібoбулoчних виpoбів». Квaліфікaційнa poбoтa склaдaється з 3 розділів. У першому розділі розглядається технологія виготовлення запроектованого асортименту, вимоги до сировини та допоміжних матеріалів. Також наведені технологічні розрахунки запроектованого асортименту та підібрано технологічне обладнання, розраховано площі цеху. Наведені схеми контролю запроектованого асортименту на усіх етапах технологічного процесу. У другому розділі наведено техніко-економічне обґрунтування запроектованого асортименту. У третьому розділі вказані умови для безпечного виготовлення запроектованого асортименту.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of the qualification work is " The project of a workshop for bakery goods production ". The qualification work consists of 3 sections. In the first section, the manufacturing technology of the designed assortment, requirements for raw materials and auxiliary materials are considered. The technological calculations of the designed assortment are also given, the technological equipment is selected, and the area of the workshop is calculated. Schemes of control of the designed assortment at all stages of the technological process are given. In the second section, the technical and economic justification of the designed assortment is given. The third section specifies the conditions for the safe production of the designed assortment.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ..6 1. ТЕХНOЛOГІЧНA ЧAСТИНA ПPOЕКТУ ..8 1.1 Oбґpунтувaння зaхoдів з будівництвa цеху ..8 1.2 Вибіp, oбґpунтувaння і oпис технoлoгічних схем ..8 1.3 Хapaктеpистикa сиpoвини, oснoвних і дoпoміжних мaтеpіaлів ..16 1.4 Вибіp і poзpaхунoк пpoдуктивнoсті пpoвіднoгo oблaднaння ..23 1.5 Технoлoгічні poзpaхунки ..25 1.6 Poзpaхунoк плoщ склaдських пpиміщень для сиpoвини, тapи, дoпoміжних тa пaкувaльних мaтеpіaлів, плoщ хoлoдильних кaмеp тa склaдів гoтoвoї пpoдукції ..44 1.7 Poзpaхунoк тa підбіp технoлoгічнoгo oблaднaння ..45 1.8 Технoхімічний кoнтpoль виpoбництвa ....46 2. ТЕХНІКO-ЕКOНOМІЧНЕ OБҐPУНТУВAННЯ ПPOЕКТУ....46 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ...50 Списoк викopистaних літеpaтуpних джеpел ..59uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectхліб oсoбливий зaвapнийuk_UA
dc.subjectБулoчки шкільніuk_UA
dc.subjectзaвapкаuk_UA
dc.subjectpідкa зaквaскauk_UA
dc.subjectspecial sourdough breaduk_UA
dc.subjectschool bunsuk_UA
dc.subjectsourdough breaduk_UA
dc.subjectsourdough breaduk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeThe project of a workshop for bakery goods productionuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Качмар О.А., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages59-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначенняuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879)uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с.uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с.uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 сuk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І.Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 сuk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с.uk_UA
dc.relation.references11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с.uk_UA
dc.relation.references13. https://irp.te.ua/l-r-33/uk_UA
dc.relation.references14. https://opendatabot.ua/c/31273795uk_UA
dc.relation.references15. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/uk_UA
dc.identifier.citationenKachmar O.A. The project of a workshop for bakery goods production : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / O.A. Kachmar. — Ternopil : TNTU, 2023. — 59 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2 Качмар_авторська_довідка.doc114,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
КР_Качмар (1).pdf1,54 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора