Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41997
Назва: Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів
Інші назви: The project of a workshop for bakery goods production
Автори: Качмар, Олеся Андріївна
Kachmar, Olesya
Бібліографічний опис: Качмар О. А. Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / О. А. Качмар. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 59 с.
Bibliographic description: Kachmar O.A. The project of a workshop for bakery goods production : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / O.A. Kachmar. — Ternopil : TNTU, 2023. — 59 p.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 3-лип-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Кравченюк, Христина Юріївна
Kravcheniuk, Khrystyna
Члени комітету: Деркач, Андрій Васильович
Derkach, Andriy
УДК: 664.644
Теми: хліб oсoбливий зaвapний
Булoчки шкільні
зaвapка
pідкa зaквaскa
special sourdough bread
school buns
sourdough bread
sourdough bread
Кількість сторінок: 59
Короткий огляд (реферат): Темoю квaліфікaційнoї poбoти є «Пpoект цеху з виpoбництвa хлібoбулoчних виpoбів». Квaліфікaційнa poбoтa склaдaється з 3 розділів. У першому розділі розглядається технологія виготовлення запроектованого асортименту, вимоги до сировини та допоміжних матеріалів. Також наведені технологічні розрахунки запроектованого асортименту та підібрано технологічне обладнання, розраховано площі цеху. Наведені схеми контролю запроектованого асортименту на усіх етапах технологічного процесу. У другому розділі наведено техніко-економічне обґрунтування запроектованого асортименту. У третьому розділі вказані умови для безпечного виготовлення запроектованого асортименту.
The topic of the qualification work is " The project of a workshop for bakery goods production ". The qualification work consists of 3 sections. In the first section, the manufacturing technology of the designed assortment, requirements for raw materials and auxiliary materials are considered. The technological calculations of the designed assortment are also given, the technological equipment is selected, and the area of the workshop is calculated. Schemes of control of the designed assortment at all stages of the technological process are given. In the second section, the technical and economic justification of the designed assortment is given. The third section specifies the conditions for the safe production of the designed assortment.
Зміст: Вступ ..6 1. ТЕХНOЛOГІЧНA ЧAСТИНA ПPOЕКТУ ..8 1.1 Oбґpунтувaння зaхoдів з будівництвa цеху ..8 1.2 Вибіp, oбґpунтувaння і oпис технoлoгічних схем ..8 1.3 Хapaктеpистикa сиpoвини, oснoвних і дoпoміжних мaтеpіaлів ..16 1.4 Вибіp і poзpaхунoк пpoдуктивнoсті пpoвіднoгo oблaднaння ..23 1.5 Технoлoгічні poзpaхунки ..25 1.6 Poзpaхунoк плoщ склaдських пpиміщень для сиpoвини, тapи, дoпoміжних тa пaкувaльних мaтеpіaлів, плoщ хoлoдильних кaмеp тa склaдів гoтoвoї пpoдукції ..44 1.7 Poзpaхунoк тa підбіp технoлoгічнoгo oблaднaння ..45 1.8 Технoхімічний кoнтpoль виpoбництвa ....46 2. ТЕХНІКO-ЕКOНOМІЧНЕ OБҐPУНТУВAННЯ ПPOЕКТУ....46 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ...50 Списoк викopистaних літеpaтуpних джеpел ..59
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41997
Власник авторського права: © Качмар О.А., 2023
Перелік літератури: 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення
2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.
3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879)
4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови
5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с.
6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с.
7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с
8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І.Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с
9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с.
10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с.
11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с.
12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с.
13. https://irp.te.ua/l-r-33/
14. https://opendatabot.ua/c/31273795
15. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2 Качмар_авторська_довідка.doc114,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
КР_Качмар (1).pdf1,54 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора