กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41388

ชื่อเรื่อง: Застосування авокадо в рецептурі булочних виробів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Using avocado in the recipe of bakery products
ผู้แต่ง: Адамішин, О.
Adamishyn, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Адамішин О. Застосування авокадо в рецептурі булочних виробів / Адамішин О. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 58. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description (International): Adamishyn O. (2023) Zastosuvannia avokado v retsepturi bulochnykh vyrobiv [Using avocado in the recipe of bakery products]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 58 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
วันที่เผยแพร่: 27-เมษ-2023
Date of entry: 10-มิถ-2023
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Supervisor: Карпик, Г. В.
Karpik, G. V.
UDC: 664.661
คำสำคัญ: авокадо
жири
булочка
avocado
fat
bun
Number of pages: 1
Page range: 58
Start page: 58
End page: 58
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41388
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
058.pdf325,65 kBAdobe PDFดู/เปิด
058.djvu21,31 kBDjVuดู/เปิด
058__COVER.png421,68 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น