Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41388

Назва: Застосування авокадо в рецептурі булочних виробів
Інші назви: Using avocado in the recipe of bakery products
Автори: Адамішин, О.
Adamishyn, O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Адамішин О. Застосування авокадо в рецептурі булочних виробів / Адамішин О. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 58. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description: Adamishyn O. (2023) Zastosuvannia avokado v retsepturi bulochnykh vyrobiv [Using avocado in the recipe of bakery products]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 58 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Журнал/збірник: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 27-кві-2023
Дата внесення: 10-чер-2023
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Науковий керівник: Карпик, Г. В.
Karpik, G. V.
УДК: 664.661
Теми: авокадо
жири
булочка
avocado
fat
bun
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 58
Початкова сторінка: 58
Кінцева сторінка: 58
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41388
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
058.pdf325,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
058.djvu21,31 kBDjVuПереглянути/відкрити
058__COVER.png421,68 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.