Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41388

Заглавие: Застосування авокадо в рецептурі булочних виробів
Други Заглавия: Using avocado in the recipe of bakery products
Автори: Адамішин, О.
Adamishyn, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Адамішин О. Застосування авокадо в рецептурі булочних виробів / Адамішин О. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 58. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description (International): Adamishyn O. (2023) Zastosuvannia avokado v retsepturi bulochnykh vyrobiv [Using avocado in the recipe of bakery products]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 58 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата на Публикуване: 27-Апр-2023
Date of entry: 10-Юни-2023
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Supervisor: Карпик, Г. В.
Karpik, G. V.
UDC: 664.661
Ключови Думи: авокадо
жири
булочка
avocado
fat
bun
Number of pages: 1
Page range: 58
Start page: 58
End page: 58
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41388
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
058.pdf325,65 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
058.djvu21,31 kBDjVuИзглед/Отваряне
058__COVER.png421,68 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.