Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41388

Tytuł: Застосування авокадо в рецептурі булочних виробів
Inne tytuły: Using avocado in the recipe of bakery products
Authors: Адамішин, О.
Adamishyn, O.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Cytat: Адамішин О. Застосування авокадо в рецептурі булочних виробів / Адамішин О. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 58. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description: Adamishyn O. (2023) Zastosuvannia avokado v retsepturi bulochnykh vyrobiv [Using avocado in the recipe of bakery products]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 58 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 27-kwi-2023
Date of entry: 10-cze-2023
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 27-28 квітня 2023
27-28 April 2023
Promotor: Карпик, Г. В.
Karpik, G. V.
UDC: 664.661
Słowa kluczowe: авокадо
жири
булочка
avocado
fat
bun
Strony: 1
Zakres stron: 58
Główna strona: 58
Strona końcowa: 58
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41388
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
058.pdf325,65 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
058.djvu21,31 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
058__COVER.png421,68 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi