Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40689
Tytuł: | Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів |
Inne tytuły: | Features of the intensification of food production processes |
Authors: | Савчук, О. О. Полевий, М. І. Зварич, Наталія Миколаївна Savchuk, O. O. Polevyi, M. I. Zvarych, N. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Савчук О. О. Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів / О. О. Савчук, М. І. Полевий, Н. М. Зварич // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 113–114. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Savchuk O. O., Polevyi M. I., Zvarych N. M. (2022) Osoblyvosti intensyfikatsii protsesiv vyrobnytstva kharchovykh produktiv [Features of the intensification of food production processes]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 113-114 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022 Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 7-gru-2022 |
Date of entry: | 15-lut-2023 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 7-8 грудня 2022 року 7-8 December 2022 |
UDC: | 664 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 113-114 |
Główna strona: | 113 |
Strona końcowa: | 114 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40689 |
ISBN: | 978-617-7875-49-8 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Чорна Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки / Н. П. Чорна. – Львів : Ліга-Прес, 2012. – 296 с. 2. Трач Д. А., Янош А. Я. Особливості інтенсифікації харчових виробництв // Матеріали VІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів. Актуальні задачі сучасних технологій – Тернопіль 28-29 листопада 2018. – С. 131. |
References: | 1. Chorna N. P. Innovatsiinyi rozvytok sfery vyrobnytstva produktiv kharchuvannia ta ryzyky prodovolchoi bezpeky, N. P. Chorna, Lviv : Liha-Pres, 2012, 296 p. 2. Trach D. A., Yanosh A. Ya. Osoblyvosti intensyfikatsii kharchovykh vyrobnytstv, Materialy VII Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii molodykh uchenykh ta studentiv. Aktualni zadachi suchasnykh tekhnolohii – Ternopil 28-29 lystopada 2018, P. 131. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Savchuk_O_O-Features_of_the_intensification_113-114.pdf | 434,92 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2022_Savchuk_O_O-Features_of_the_intensification_113-114.djvu | 35,17 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2022_Savchuk_O_O-Features_of_the_intensification_113-114__COVER.png | 514,82 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi