Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40689
Заглавие: | Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів |
Други Заглавия: | Features of the intensification of food production processes |
Автори: | Савчук, О. О. Полевий, М. І. Зварич, Наталія Миколаївна Savchuk, O. O. Polevyi, M. I. Zvarych, N. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Савчук О. О. Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів / О. О. Савчук, М. І. Полевий, Н. М. Зварич // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 113–114. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Savchuk O. O., Polevyi M. I., Zvarych N. M. (2022) Osoblyvosti intensyfikatsii protsesiv vyrobnytstva kharchovykh produktiv [Features of the intensification of food production processes]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 113-114 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022 Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022 |
Conference/Event: | ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата на Публикуване: | 7-Дек-2022 |
Date of entry: | 15-Фев-2023 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 7-8 грудня 2022 року 7-8 December 2022 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 113-114 |
Start page: | 113 |
End page: | 114 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40689 |
ISBN: | 978-617-7875-49-8 |
References (Ukraine): | 1. Чорна Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки / Н. П. Чорна. – Львів : Ліга-Прес, 2012. – 296 с. 2. Трач Д. А., Янош А. Я. Особливості інтенсифікації харчових виробництв // Матеріали VІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів. Актуальні задачі сучасних технологій – Тернопіль 28-29 листопада 2018. – С. 131. |
References (International): | 1. Chorna N. P. Innovatsiinyi rozvytok sfery vyrobnytstva produktiv kharchuvannia ta ryzyky prodovolchoi bezpeky, N. P. Chorna, Lviv : Liha-Pres, 2012, 296 p. 2. Trach D. A., Yanosh A. Ya. Osoblyvosti intensyfikatsii kharchovykh vyrobnytstv, Materialy VII Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii molodykh uchenykh ta studentiv. Aktualni zadachi suchasnykh tekhnolohii – Ternopil 28-29 lystopada 2018, P. 131. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Savchuk_O_O-Features_of_the_intensification_113-114.pdf | 434,92 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2022_Savchuk_O_O-Features_of_the_intensification_113-114.djvu | 35,17 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2022_Savchuk_O_O-Features_of_the_intensification_113-114__COVER.png | 514,82 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.