Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40689
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савчук, О. О. | |
dc.contributor.author | Полевий, М. І. | |
dc.contributor.author | Зварич, Наталія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Savchuk, O. O. | |
dc.contributor.author | Polevyi, M. I. | |
dc.contributor.author | Zvarych, N. M. | |
dc.coverage.temporal | 7-8 грудня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 7-8 December 2022 | |
dc.date.accessioned | 2023-02-15T15:59:51Z | - |
dc.date.available | 2023-02-15T15:59:51Z | - |
dc.date.created | 2022-12-07 | |
dc.date.issued | 2022-12-07 | |
dc.identifier.citation | Савчук О. О. Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів / О. О. Савчук, М. І. Полевий, Н. М. Зварич // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 113–114. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-49-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40689 | - |
dc.format.extent | 113-114 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022 | |
dc.title | Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів | |
dc.title.alternative | Features of the intensification of food production processes | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Чорна Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки / Н. П. Чорна. – Львів : Ліга-Прес, 2012. – 296 с. | |
dc.relation.references | 2. Трач Д. А., Янош А. Я. Особливості інтенсифікації харчових виробництв // Матеріали VІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів. Актуальні задачі сучасних технологій – Тернопіль 28-29 листопада 2018. – С. 131. | |
dc.relation.referencesen | 1. Chorna N. P. Innovatsiinyi rozvytok sfery vyrobnytstva produktiv kharchuvannia ta ryzyky prodovolchoi bezpeky, N. P. Chorna, Lviv : Liha-Pres, 2012, 296 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Trach D. A., Yanosh A. Ya. Osoblyvosti intensyfikatsii kharchovykh vyrobnytstv, Materialy VII Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii molodykh uchenykh ta studentiv. Aktualni zadachi suchasnykh tekhnolohii – Ternopil 28-29 lystopada 2018, P. 131. | |
dc.identifier.citationen | Savchuk O. O., Polevyi M. I., Zvarych N. M. (2022) Osoblyvosti intensyfikatsii protsesiv vyrobnytstva kharchovykh produktiv [Features of the intensification of food production processes]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 113-114 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 113 | |
dc.citation.epage | 114 | |
dc.citation.conference | ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Savchuk_O_O-Features_of_the_intensification_113-114.pdf | 434,92 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
MNPK_2022_Savchuk_O_O-Features_of_the_intensification_113-114.djvu | 35,17 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
MNPK_2022_Savchuk_O_O-Features_of_the_intensification_113-114__COVER.png | 514,82 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!