Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40689

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorСавчук, О. О.
dc.contributor.authorПолевий, М. І.
dc.contributor.authorЗварич, Наталія Миколаївна
dc.contributor.authorSavchuk, O. O.
dc.contributor.authorPolevyi, M. I.
dc.contributor.authorZvarych, N. M.
dc.coverage.temporal7-8 грудня 2022 року
dc.coverage.temporal7-8 December 2022
dc.date.accessioned2023-02-15T15:59:51Z-
dc.date.available2023-02-15T15:59:51Z-
dc.date.created2022-12-07
dc.date.issued2022-12-07
dc.identifier.citationСавчук О. О. Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів / О. О. Савчук, М. І. Полевий, Н. М. Зварич // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 113–114. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-49-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40689-
dc.format.extent113-114
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022
dc.titleОсобливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів
dc.title.alternativeFeatures of the intensification of food production processes
dc.typeConference Abstract
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Чорна Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки / Н. П. Чорна. – Львів : Ліга-Прес, 2012. – 296 с.
dc.relation.references2. Трач Д. А., Янош А. Я. Особливості інтенсифікації харчових виробництв // Матеріали VІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів. Актуальні задачі сучасних технологій – Тернопіль 28-29 листопада 2018. – С. 131.
dc.relation.referencesen1. Chorna N. P. Innovatsiinyi rozvytok sfery vyrobnytstva produktiv kharchuvannia ta ryzyky prodovolchoi bezpeky, N. P. Chorna, Lviv : Liha-Pres, 2012, 296 p.
dc.relation.referencesen2. Trach D. A., Yanosh A. Ya. Osoblyvosti intensyfikatsii kharchovykh vyrobnytstv, Materialy VII Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii molodykh uchenykh ta studentiv. Aktualni zadachi suchasnykh tekhnolohii – Ternopil 28-29 lystopada 2018, P. 131.
dc.identifier.citationenSavchuk O. O., Polevyi M. I., Zvarych N. M. (2022) Osoblyvosti intensyfikatsii protsesiv vyrobnytstva kharchovykh produktiv [Features of the intensification of food production processes]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 113-114 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage113
dc.citation.epage114
dc.citation.conferenceⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Ebben a gyűjteményben:Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!