Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40689

Titre: Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів
Autre(s) titre(s): Features of the intensification of food production processes
Auteur(s): Савчук, О. О.
Полевий, М. І.
Зварич, Наталія Миколаївна
Savchuk, O. O.
Polevyi, M. I.
Zvarych, N. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Савчук О. О. Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктів / О. О. Савчук, М. І. Полевий, Н. М. Зварич // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 113–114. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Savchuk O. O., Polevyi M. I., Zvarych N. M. (2022) Osoblyvosti intensyfikatsii protsesiv vyrobnytstva kharchovykh produktiv [Features of the intensification of food production processes]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 113-114 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022
Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022
Conference/Event: ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Date de publication: 7-déc-2022
Date of entry: 15-fév-2023
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 7-8 грудня 2022 року
7-8 December 2022
UDC: 664
Number of pages: 2
Page range: 113-114
Start page: 113
End page: 114
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40689
ISBN: 978-617-7875-49-8
References (Ukraine): 1. Чорна Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки / Н. П. Чорна. – Львів : Ліга-Прес, 2012. – 296 с.
2. Трач Д. А., Янош А. Я. Особливості інтенсифікації харчових виробництв // Матеріали VІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів. Актуальні задачі сучасних технологій – Тернопіль 28-29 листопада 2018. – С. 131.
References (International): 1. Chorna N. P. Innovatsiinyi rozvytok sfery vyrobnytstva produktiv kharchuvannia ta ryzyky prodovolchoi bezpeky, N. P. Chorna, Lviv : Liha-Pres, 2012, 296 p.
2. Trach D. A., Yanosh A. Ya. Osoblyvosti intensyfikatsii kharchovykh vyrobnytstv, Materialy VII Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii molodykh uchenykh ta studentiv. Aktualni zadachi suchasnykh tekhnolohii – Ternopil 28-29 lystopada 2018, P. 131.
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.