Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40686
Назва: | Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. |
Інші назви: | Quality assessment of the wheat bread from Аegopodium podagraria L. |
Автори: | Леськів, М. Р. Карпик, Г. В. Leskiv, M. Karpyk, H. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Леськів М. Р. Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. / М. Р. Леськів, Г. В. Карпик // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 111. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Leskiv M., Karpyk H. (2022) Otsinka yakosti pshenychnoho khliba z Aegopodium podagraria L. [Quality assessment of the wheat bread from Аegopodium podagraria L.]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 111 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022 Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022 |
Конференція/захід: | ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 7-гру-2022 |
Дата внесення: | 15-лют-2023 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 7-8 грудня 2022 року 7-8 December 2022 |
УДК: | 664.661 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 111 |
Початкова сторінка: | 111 |
Кінцева сторінка: | 111 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40686 |
ISBN: | 978-617-7875-49-8 |
Перелік літератури: | 1. Карпик Г. В. , Леськів М.В. Обґрунтування доцільності введення в раціон людини Аegopodium podagraria L. / Г. В. Карпик, М.В. Леськів // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», 22-23 вересня 2022 року. - Тернопіль: ТНТУ, 2022. - С. 32. |
References: | 1. Karpyk H. V. , Leskiv M.V. Obgruntuvannia dotsilnosti vvedennia v ratsion liudyny Aegopodium podagraria L., H. V. Karpyk, M.V. Leskiv, Zbirnyk tez dopovidei VI Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 22-23 veresnia 2022 roku, Ternopil: TNTU, 2022, P. 32. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Leskiv_M-Quality_assessment_of_the_wheat_111.pdf | 385,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2022_Leskiv_M-Quality_assessment_of_the_wheat_111.djvu | 100,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2022_Leskiv_M-Quality_assessment_of_the_wheat_111__COVER.png | 1,37 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.