Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40686
Tytuł: | Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. |
Inne tytuły: | Quality assessment of the wheat bread from Аegopodium podagraria L. |
Authors: | Леськів, М. Р. Карпик, Г. В. Leskiv, M. Karpyk, H. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Леськів М. Р. Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. / М. Р. Леськів, Г. В. Карпик // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 111. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Leskiv M., Karpyk H. (2022) Otsinka yakosti pshenychnoho khliba z Aegopodium podagraria L. [Quality assessment of the wheat bread from Аegopodium podagraria L.]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 111 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022 Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 7-gru-2022 |
Date of entry: | 15-lut-2023 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 7-8 грудня 2022 року 7-8 December 2022 |
UDC: | 664.661 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 111 |
Główna strona: | 111 |
Strona końcowa: | 111 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40686 |
ISBN: | 978-617-7875-49-8 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Карпик Г. В. , Леськів М.В. Обґрунтування доцільності введення в раціон людини Аegopodium podagraria L. / Г. В. Карпик, М.В. Леськів // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», 22-23 вересня 2022 року. - Тернопіль: ТНТУ, 2022. - С. 32. |
References: | 1. Karpyk H. V. , Leskiv M.V. Obgruntuvannia dotsilnosti vvedennia v ratsion liudyny Aegopodium podagraria L., H. V. Karpyk, M.V. Leskiv, Zbirnyk tez dopovidei VI Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 22-23 veresnia 2022 roku, Ternopil: TNTU, 2022, P. 32. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Leskiv_M-Quality_assessment_of_the_wheat_111.pdf | 385,96 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2022_Leskiv_M-Quality_assessment_of_the_wheat_111.djvu | 100,97 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2022_Leskiv_M-Quality_assessment_of_the_wheat_111__COVER.png | 1,37 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi