Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40686

Teitl: Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L.
Teitlau Eraill: Quality assessment of the wheat bread from Аegopodium podagraria L.
Awduron: Леськів, М. Р.
Карпик, Г. В.
Leskiv, M.
Karpyk, H.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Леськів М. Р. Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. / М. Р. Леськів, Г. В. Карпик // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 111. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Leskiv M., Karpyk H. (2022) Otsinka yakosti pshenychnoho khliba z Aegopodium podagraria L. [Quality assessment of the wheat bread from Аegopodium podagraria L.]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 111 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022
Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022
Conference/Event: ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Dyddiad Cyhoeddi: 7-Dec-2022
Date of entry: 15-Feb-2023
Cyhoeddwr: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 7-8 грудня 2022 року
7-8 December 2022
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 111
Start page: 111
End page: 111
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40686
ISBN: 978-617-7875-49-8
References (Ukraine): 1. Карпик Г. В. , Леськів М.В. Обґрунтування доцільності введення в раціон людини Аegopodium podagraria L. / Г. В. Карпик, М.В. Леськів // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», 22-23 вересня 2022 року. - Тернопіль: ТНТУ, 2022. - С. 32.
References (International): 1. Karpyk H. V. , Leskiv M.V. Obgruntuvannia dotsilnosti vvedennia v ratsion liudyny Aegopodium podagraria L., H. V. Karpyk, M.V. Leskiv, Zbirnyk tez dopovidei VI Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 22-23 veresnia 2022 roku, Ternopil: TNTU, 2022, P. 32.
Content type: Conference Abstract
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.