Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40686
Заглавие: | Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. |
Други Заглавия: | Quality assessment of the wheat bread from Аegopodium podagraria L. |
Автори: | Леськів, М. Р. Карпик, Г. В. Leskiv, M. Karpyk, H. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Леськів М. Р. Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. / М. Р. Леськів, Г. В. Карпик // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 111. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Leskiv M., Karpyk H. (2022) Otsinka yakosti pshenychnoho khliba z Aegopodium podagraria L. [Quality assessment of the wheat bread from Аegopodium podagraria L.]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 111 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022 Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022 |
Conference/Event: | ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата на Публикуване: | 7-Дек-2022 |
Date of entry: | 15-Фев-2023 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 7-8 грудня 2022 року 7-8 December 2022 |
UDC: | 664.661 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 111 |
Start page: | 111 |
End page: | 111 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40686 |
ISBN: | 978-617-7875-49-8 |
References (Ukraine): | 1. Карпик Г. В. , Леськів М.В. Обґрунтування доцільності введення в раціон людини Аegopodium podagraria L. / Г. В. Карпик, М.В. Леськів // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», 22-23 вересня 2022 року. - Тернопіль: ТНТУ, 2022. - С. 32. |
References (International): | 1. Karpyk H. V. , Leskiv M.V. Obgruntuvannia dotsilnosti vvedennia v ratsion liudyny Aegopodium podagraria L., H. V. Karpyk, M.V. Leskiv, Zbirnyk tez dopovidei VI Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 22-23 veresnia 2022 roku, Ternopil: TNTU, 2022, P. 32. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Leskiv_M-Quality_assessment_of_the_wheat_111.pdf | 385,96 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2022_Leskiv_M-Quality_assessment_of_the_wheat_111.djvu | 100,97 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2022_Leskiv_M-Quality_assessment_of_the_wheat_111__COVER.png | 1,37 MB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.