Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40686
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Леськів, М. Р. | |
dc.contributor.author | Карпик, Г. В. | |
dc.contributor.author | Leskiv, M. | |
dc.contributor.author | Karpyk, H. | |
dc.coverage.temporal | 7-8 грудня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 7-8 December 2022 | |
dc.date.accessioned | 2023-02-15T15:59:51Z | - |
dc.date.available | 2023-02-15T15:59:51Z | - |
dc.date.created | 2022-12-07 | |
dc.date.issued | 2022-12-07 | |
dc.identifier.citation | Леськів М. Р. Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. / М. Р. Леськів, Г. В. Карпик // ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 7-8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 111. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-49-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40686 | - |
dc.format.extent | 111 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2022 | |
dc.title | Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. | |
dc.title.alternative | Quality assessment of the wheat bread from Аegopodium podagraria L. | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.661 | |
dc.relation.references | 1. Карпик Г. В. , Леськів М.В. Обґрунтування доцільності введення в раціон людини Аegopodium podagraria L. / Г. В. Карпик, М.В. Леськів // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», 22-23 вересня 2022 року. - Тернопіль: ТНТУ, 2022. - С. 32. | |
dc.relation.referencesen | 1. Karpyk H. V. , Leskiv M.V. Obgruntuvannia dotsilnosti vvedennia v ratsion liudyny Aegopodium podagraria L., H. V. Karpyk, M.V. Leskiv, Zbirnyk tez dopovidei VI Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 22-23 veresnia 2022 roku, Ternopil: TNTU, 2022, P. 32. | |
dc.identifier.citationen | Leskiv M., Karpyk H. (2022) Otsinka yakosti pshenychnoho khliba z Aegopodium podagraria L. [Quality assessment of the wheat bread from Аegopodium podagraria L.]. ⅩⅠ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 7-8 December 2022), pp. 111 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅠ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 111 | |
dc.citation.epage | 111 | |
dc.citation.conference | ⅩⅠ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅺ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Leskiv_M-Quality_assessment_of_the_wheat_111.pdf | 385,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2022_Leskiv_M-Quality_assessment_of_the_wheat_111.djvu | 100,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2022_Leskiv_M-Quality_assessment_of_the_wheat_111__COVER.png | 1,37 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.