Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38928
Назва: | Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодом |
Інші назви: | Organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators of yogurt enriched with biologically active iodine |
Автори: | Далєвська, Діана Криськова, Лариса Петрівна Заставна, А. Dalievska, D. Kryskova, L. Zastavna, A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Далєвська Д. Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодом / Діана Далєвська, Лариса Криськова, А. Заставна // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 8–9. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Dalievska D., Kryskova L., Zastavna A. (2022) Orhanoleptychni, fizyko-khimichni, mikrobiolohichni pokaznyky yohurt zbahachenoho biolohichno aktyvnym yodom [Organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators of yogurt enriched with biologically active iodine]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 8-9 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 22-вер-2022 |
Дата внесення: | 19-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
УДК: | 637.138 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 8-9 |
Початкова сторінка: | 8 |
Кінцева сторінка: | 9 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38928 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208 |
Перелік літератури: | 1. Battaglia M, Moschini M, Giuberti G, Gallo A, Piva G, Masoero F. Iodine carry over in dairy cows: Effects of levels of diet fortification and milk yield. Ital J Anim Sci. 2010 Jan 1;8(Suppl. 2):262-4. 2. Bolgova, N., Huba, S., Sklyarenko, Y., Tsyhura, V., & Marchenko, M. (2019). Dependence of the production process of rennet semi-solid cheeses on quality indicators of raw milk. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(92), 42-46. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208 |
References: | 1. Battaglia M, Moschini M, Giuberti G, Gallo A, Piva G, Masoero F. Iodine carry over in dairy cows: Effects of levels of diet fortification and milk yield. Ital J Anim Sci. 2010 Jan 1;8(Suppl. 2):262-4. 2. Bolgova, N., Huba, S., Sklyarenko, Y., Tsyhura, V., & Marchenko, M. (2019). Dependence of the production process of rennet semi-solid cheeses on quality indicators of raw milk. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(92), 42-46. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Dalievska_D-Organoleptic_physico_chemical_8-9.pdf | 567,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Dalievska_D-Organoleptic_physico_chemical_8-9.djvu | 31,57 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Dalievska_D-Organoleptic_physico_chemical_8-9__COVER.png | 429,38 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.