Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38928

Title: Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодом
Other Titles: Organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators of yogurt enriched with biologically active iodine
Authors: Далєвська, Діана
Криськова, Лариса Петрівна
Заставна, А.
Dalievska, D.
Kryskova, L.
Zastavna, A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Далєвська Д. Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодом / Діана Далєвська, Лариса Криськова, А. Заставна // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 8–9. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Dalievska D., Kryskova L., Zastavna A. (2022) Orhanoleptychni, fizyko-khimichni, mikrobiolohichni pokaznyky yohurt zbahachenoho biolohichno aktyvnym yodom [Organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators of yogurt enriched with biologically active iodine]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 8-9 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 22-sze-2022
Date of entry: 19-okt-2022
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 637.138
Number of pages: 2
Page range: 8-9
Start page: 8
End page: 9
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38928
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
URL for reference material: https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208
References (Ukraine): 1. Battaglia M, Moschini M, Giuberti G, Gallo A, Piva G, Masoero F. Iodine carry over in dairy cows: Effects of levels of diet fortification and milk yield. Ital J Anim Sci. 2010 Jan 1;8(Suppl. 2):262-4.
2. Bolgova, N., Huba, S., Sklyarenko, Y., Tsyhura, V., & Marchenko, M. (2019). Dependence of the production process of rennet semi-solid cheeses on quality indicators of raw milk. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(92), 42-46. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208
References (International): 1. Battaglia M, Moschini M, Giuberti G, Gallo A, Piva G, Masoero F. Iodine carry over in dairy cows: Effects of levels of diet fortification and milk yield. Ital J Anim Sci. 2010 Jan 1;8(Suppl. 2):262-4.
2. Bolgova, N., Huba, S., Sklyarenko, Y., Tsyhura, V., & Marchenko, M. (2019). Dependence of the production process of rennet semi-solid cheeses on quality indicators of raw milk. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(92), 42-46. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!