Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38928

Tytuł: Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодом
Inne tytuły: Organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators of yogurt enriched with biologically active iodine
Authors: Далєвська, Діана
Криськова, Лариса Петрівна
Заставна, А.
Dalievska, D.
Kryskova, L.
Zastavna, A.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Cytat: Далєвська Д. Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодом / Діана Далєвська, Лариса Криськова, А. Заставна // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 8–9. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Dalievska D., Kryskova L., Zastavna A. (2022) Orhanoleptychni, fizyko-khimichni, mikrobiolohichni pokaznyky yohurt zbahachenoho biolohichno aktyvnym yodom [Organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators of yogurt enriched with biologically active iodine]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 8-9 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 22-wrz-2022
Date of entry: 19-paź-2022
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 637.138
Strony: 2
Zakres stron: 8-9
Główna strona: 8
Strona końcowa: 9
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38928
ISBN: 978-617-7875-41-2
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Związane URL literatura: https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208
Wykaz piśmiennictwa: 1. Battaglia M, Moschini M, Giuberti G, Gallo A, Piva G, Masoero F. Iodine carry over in dairy cows: Effects of levels of diet fortification and milk yield. Ital J Anim Sci. 2010 Jan 1;8(Suppl. 2):262-4.
2. Bolgova, N., Huba, S., Sklyarenko, Y., Tsyhura, V., & Marchenko, M. (2019). Dependence of the production process of rennet semi-solid cheeses on quality indicators of raw milk. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(92), 42-46. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208
References: 1. Battaglia M, Moschini M, Giuberti G, Gallo A, Piva G, Masoero F. Iodine carry over in dairy cows: Effects of levels of diet fortification and milk yield. Ital J Anim Sci. 2010 Jan 1;8(Suppl. 2):262-4.
2. Bolgova, N., Huba, S., Sklyarenko, Y., Tsyhura, V., & Marchenko, M. (2019). Dependence of the production process of rennet semi-solid cheeses on quality indicators of raw milk. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(92), 42-46. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi