Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38928
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Далєвська, Діана | |
dc.contributor.author | Криськова, Лариса Петрівна | |
dc.contributor.author | Заставна, А. | |
dc.contributor.author | Dalievska, D. | |
dc.contributor.author | Kryskova, L. | |
dc.contributor.author | Zastavna, A. | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:46Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:46Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Далєвська Д. Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодом / Діана Далєвська, Лариса Криськова, А. Заставна // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 8–9. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38928 | - |
dc.format.extent | 8-9 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208 | |
dc.title | Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодом | |
dc.title.alternative | Organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators of yogurt enriched with biologically active iodine | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 637.138 | |
dc.relation.references | 1. Battaglia M, Moschini M, Giuberti G, Gallo A, Piva G, Masoero F. Iodine carry over in dairy cows: Effects of levels of diet fortification and milk yield. Ital J Anim Sci. 2010 Jan 1;8(Suppl. 2):262-4. | |
dc.relation.references | 2. Bolgova, N., Huba, S., Sklyarenko, Y., Tsyhura, V., & Marchenko, M. (2019). Dependence of the production process of rennet semi-solid cheeses on quality indicators of raw milk. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(92), 42-46. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208 | |
dc.relation.referencesen | 1. Battaglia M, Moschini M, Giuberti G, Gallo A, Piva G, Masoero F. Iodine carry over in dairy cows: Effects of levels of diet fortification and milk yield. Ital J Anim Sci. 2010 Jan 1;8(Suppl. 2):262-4. | |
dc.relation.referencesen | 2. Bolgova, N., Huba, S., Sklyarenko, Y., Tsyhura, V., & Marchenko, M. (2019). Dependence of the production process of rennet semi-solid cheeses on quality indicators of raw milk. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(92), 42-46. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208 | |
dc.identifier.citationen | Dalievska D., Kryskova L., Zastavna A. (2022) Orhanoleptychni, fizyko-khimichni, mikrobiolohichni pokaznyky yohurt zbahachenoho biolohichno aktyvnym yodom [Organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators of yogurt enriched with biologically active iodine]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 8-9 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 8 | |
dc.citation.epage | 9 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Dalievska_D-Organoleptic_physico_chemical_8-9.pdf | 567,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Dalievska_D-Organoleptic_physico_chemical_8-9.djvu | 31,57 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Dalievska_D-Organoleptic_physico_chemical_8-9__COVER.png | 429,38 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.