Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38928

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДалєвська, Діана
dc.contributor.authorКриськова, Лариса Петрівна
dc.contributor.authorЗаставна, А.
dc.contributor.authorDalievska, D.
dc.contributor.authorKryskova, L.
dc.contributor.authorZastavna, A.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:46Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:46Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationДалєвська Д. Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодом / Діана Далєвська, Лариса Криськова, А. Заставна // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 8–9. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38928-
dc.format.extent8-9
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.relation.urihttps://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208
dc.titleОрганолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодом
dc.title.alternativeOrganoleptic, physico-chemical, microbiological indicators of yogurt enriched with biologically active iodine
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.138
dc.relation.references1. Battaglia M, Moschini M, Giuberti G, Gallo A, Piva G, Masoero F. Iodine carry over in dairy cows: Effects of levels of diet fortification and milk yield. Ital J Anim Sci. 2010 Jan 1;8(Suppl. 2):262-4.
dc.relation.references2. Bolgova, N., Huba, S., Sklyarenko, Y., Tsyhura, V., & Marchenko, M. (2019). Dependence of the production process of rennet semi-solid cheeses on quality indicators of raw milk. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(92), 42-46. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208
dc.relation.referencesen1. Battaglia M, Moschini M, Giuberti G, Gallo A, Piva G, Masoero F. Iodine carry over in dairy cows: Effects of levels of diet fortification and milk yield. Ital J Anim Sci. 2010 Jan 1;8(Suppl. 2):262-4.
dc.relation.referencesen2. Bolgova, N., Huba, S., Sklyarenko, Y., Tsyhura, V., & Marchenko, M. (2019). Dependence of the production process of rennet semi-solid cheeses on quality indicators of raw milk. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(92), 42-46. https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9208
dc.identifier.citationenDalievska D., Kryskova L., Zastavna A. (2022) Orhanoleptychni, fizyko-khimichni, mikrobiolohichni pokaznyky yohurt zbahachenoho biolohichno aktyvnym yodom [Organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators of yogurt enriched with biologically active iodine]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 8-9 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage8
dc.citation.epage9
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.