Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38925
Tytuł: | Дослідження реологічних властивостей макаронних виробів, збагачених каштановою мукою та бджолиним пилком |
Inne tytuły: | Research of the rheological properties of pasta products enriched with chestnut flour and bee pollen |
Authors: | Сукманов, В. О. Ліхоліп, І. А. Sukmanov, V. O. Likholip, I. A. |
Akcesoria: | Полтавський державний аграрний університет, Україна |
Cytat: | Сукманов В. О. Дослідження реологічних властивостей макаронних виробів, збагачених каштановою мукою та бджолиним пилком / В. О. Сукманов, І. А. Ліхоліп // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 56–57. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). |
Bibliographic description: | Sukmanov V. O., Likholip I. A. (2022) Doslidzhennia reolohichnykh vlastyvostei makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kashtanovoiu mukoiu ta bdzholynym pylkom [Research of the rheological properties of pasta products enriched with chestnut flour and bee pollen]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 56-57 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 22-wrz-2022 |
Date of entry: | 19-paź-2022 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 664.691/.694 664.761 634.53 638.178.2 006.83 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 56-57 |
Główna strona: | 56 |
Strona końcowa: | 57 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38925 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Coello, K.E., Peñas, E., Martinez-Villaluenga, C., Elena Cartea, M., Velasco, P., Frias, J. Pasta Products Enriched with Moringa Sprout Powder as Nutritive Dense Foods with Bioactive Potential. Food Chem. 2021, 360, 130032. 2. Tudorică, C. M. Nutritional and Physicochemical Characteristics of Dietary Fiber Enriched Pasta / C. M. Tudorică, V. Kuri, C. S. Brennan // Journal of Agricultural and Food Chemistry. – 2002. – Vol. 50, № 2. – P. 347–356. |
References: | 1. Coello, K.E., Peñas, E., Martinez-Villaluenga, C., Elena Cartea, M., Velasco, P., Frias, J. Pasta Products Enriched with Moringa Sprout Powder as Nutritive Dense Foods with Bioactive Potential. Food Chem. 2021, 360, 130032. 2. Tudorică, C. M. Nutritional and Physicochemical Characteristics of Dietary Fiber Enriched Pasta, C. M. Tudorică, V. Kuri, C. S. Brennan, Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2002, Vol. 50, No 2, P. 347–356. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Sukmanov_V_O-Research_of_the_rheological_56-57.pdf | 610 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Sukmanov_V_O-Research_of_the_rheological_56-57.djvu | 104,18 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Sukmanov_V_O-Research_of_the_rheological_56-57__COVER.png | 430,7 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi