Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38925
Título : | Дослідження реологічних властивостей макаронних виробів, збагачених каштановою мукою та бджолиним пилком |
Otros títulos : | Research of the rheological properties of pasta products enriched with chestnut flour and bee pollen |
Autor : | Сукманов, В. О. Ліхоліп, І. А. Sukmanov, V. O. Likholip, I. A. |
Affiliation: | Полтавський державний аграрний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сукманов В. О. Дослідження реологічних властивостей макаронних виробів, збагачених каштановою мукою та бджолиним пилком / В. О. Сукманов, І. А. Ліхоліп // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 56–57. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). |
Bibliographic description (International): | Sukmanov V. O., Likholip I. A. (2022) Doslidzhennia reolohichnykh vlastyvostei makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kashtanovoiu mukoiu ta bdzholynym pylkom [Research of the rheological properties of pasta products enriched with chestnut flour and bee pollen]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 56-57 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Fecha de publicación : | 22-sep-2022 |
Date of entry: | 19-oct-2022 |
Editorial : | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 664.691/.694 664.761 634.53 638.178.2 006.83 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 56-57 |
Start page: | 56 |
End page: | 57 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38925 |
ISBN : | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
References (Ukraine): | 1. Coello, K.E., Peñas, E., Martinez-Villaluenga, C., Elena Cartea, M., Velasco, P., Frias, J. Pasta Products Enriched with Moringa Sprout Powder as Nutritive Dense Foods with Bioactive Potential. Food Chem. 2021, 360, 130032. 2. Tudorică, C. M. Nutritional and Physicochemical Characteristics of Dietary Fiber Enriched Pasta / C. M. Tudorică, V. Kuri, C. S. Brennan // Journal of Agricultural and Food Chemistry. – 2002. – Vol. 50, № 2. – P. 347–356. |
References (International): | 1. Coello, K.E., Peñas, E., Martinez-Villaluenga, C., Elena Cartea, M., Velasco, P., Frias, J. Pasta Products Enriched with Moringa Sprout Powder as Nutritive Dense Foods with Bioactive Potential. Food Chem. 2021, 360, 130032. 2. Tudorică, C. M. Nutritional and Physicochemical Characteristics of Dietary Fiber Enriched Pasta, C. M. Tudorică, V. Kuri, C. S. Brennan, Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2002, Vol. 50, No 2, P. 347–356. |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Sukmanov_V_O-Research_of_the_rheological_56-57.pdf | 610 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
SPFSI_2022_Sukmanov_V_O-Research_of_the_rheological_56-57.djvu | 104,18 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
SPFSI_2022_Sukmanov_V_O-Research_of_the_rheological_56-57__COVER.png | 430,7 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.