Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38925

Titulua: Дослідження реологічних властивостей макаронних виробів, збагачених каштановою мукою та бджолиним пилком
Beste titulu batzuk: Research of the rheological properties of pasta products enriched with chestnut flour and bee pollen
Egilea: Сукманов, В. О.
Ліхоліп, І. А.
Sukmanov, V. O.
Likholip, I. A.
Affiliation: Полтавський державний аграрний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сукманов В. О. Дослідження реологічних властивостей макаронних виробів, збагачених каштановою мукою та бджолиним пилком / В. О. Сукманов, І. А. Ліхоліп // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 56–57. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Bibliographic description (International): Sukmanov V. O., Likholip I. A. (2022) Doslidzhennia reolohichnykh vlastyvostei makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kashtanovoiu mukoiu ta bdzholynym pylkom [Research of the rheological properties of pasta products enriched with chestnut flour and bee pollen]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 56-57 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Gordailuaren-data: 22-Sep-2022
Date of entry: 19-Oct-2022
Argitalpen: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 664.691/.694
664.761
634.53
638.178.2
006.83
Number of pages: 2
Page range: 56-57
Start page: 56
End page: 57
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38925
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
References (Ukraine): 1. Coello, K.E., Peñas, E., Martinez-Villaluenga, C., Elena Cartea, M., Velasco, P., Frias, J. Pasta Products Enriched with Moringa Sprout Powder as Nutritive Dense Foods with Bioactive Potential. Food Chem. 2021, 360, 130032.
2. Tudorică, C. M. Nutritional and Physicochemical Characteristics of Dietary Fiber Enriched Pasta / C. M. Tudorică, V. Kuri, C. S. Brennan // Journal of Agricultural and Food Chemistry. – 2002. – Vol. 50, № 2. – P. 347–356.
References (International): 1. Coello, K.E., Peñas, E., Martinez-Villaluenga, C., Elena Cartea, M., Velasco, P., Frias, J. Pasta Products Enriched with Moringa Sprout Powder as Nutritive Dense Foods with Bioactive Potential. Food Chem. 2021, 360, 130032.
2. Tudorică, C. M. Nutritional and Physicochemical Characteristics of Dietary Fiber Enriched Pasta, C. M. Tudorică, V. Kuri, C. S. Brennan, Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2002, Vol. 50, No 2, P. 347–356.
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.