Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38921
Назва: | Переваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчування |
Інші назви: | Advantages of implementing the HACCP system in catering institutions |
Автори: | Кошик, Т. В. Розбицька, Т. В. Koshyk, T. V. Rozbytska, T. V. |
Приналежність: | Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ, Україна |
Бібліографічний опис: | Кошик Т. В. Переваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчування / Т. В. Кошик, Т. В. Розбицька // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 49–51. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Koshyk T. V., Rozbytska T. V. (2022) Perevahi vprovadzhennia sistemi HACCP v zakladakh hromadskoho kharchuvannia [Advantages of implementing the HACCP system in catering institutions]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 49-51 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 22-вер-2022 |
Дата внесення: | 19-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
УДК: | 330.567.224 |
Кількість сторінок: | 3 |
Діапазон сторінок: | 49-51 |
Початкова сторінка: | 49 |
Кінцева сторінка: | 51 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38921 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf |
Перелік літератури: | 1. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf (дат а звернення: 10.06.2022) 2. URL: https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf (дата звернення: 10.06.2022) |
References: | 1. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf (dat a zvernennia: 10.06.2022) 2. URL: https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf (Date of appeal: 10.06.2022) |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Koshyk_T_V-Advantages_of_implementing_49-51.pdf | 735,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Koshyk_T_V-Advantages_of_implementing_49-51.djvu | 38,58 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Koshyk_T_V-Advantages_of_implementing_49-51__COVER.png | 447,61 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.