Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38921

Title: Переваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчування
Other Titles: Advantages of implementing the HACCP system in catering institutions
Authors: Кошик, Т. В.
Розбицька, Т. В.
Koshyk, T. V.
Rozbytska, T. V.
Affiliation: Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кошик Т. В. Переваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчування / Т. В. Кошик, Т. В. Розбицька // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 49–51. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Koshyk T. V., Rozbytska T. V. (2022) Perevahi vprovadzhennia sistemi HACCP v zakladakh hromadskoho kharchuvannia [Advantages of implementing the HACCP system in catering institutions]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 49-51 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 22-Σεπ-2022
Date of entry: 19-Οκτ-2022
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 330.567.224
Number of pages: 3
Page range: 49-51
Start page: 49
End page: 51
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38921
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
URL for reference material: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf
https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf
References (Ukraine): 1. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf (дат а звернення: 10.06.2022)
2. URL: https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf (дата звернення: 10.06.2022)
References (International): 1. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf (dat a zvernennia: 10.06.2022)
2. URL: https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf (Date of appeal: 10.06.2022)
Content type: Conference Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα