Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38921
Tytuł: | Переваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчування |
Inne tytuły: | Advantages of implementing the HACCP system in catering institutions |
Authors: | Кошик, Т. В. Розбицька, Т. В. Koshyk, T. V. Rozbytska, T. V. |
Affiliation: | Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кошик Т. В. Переваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчування / Т. В. Кошик, Т. В. Розбицька // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 49–51. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Koshyk T. V., Rozbytska T. V. (2022) Perevahi vprovadzhennia sistemi HACCP v zakladakh hromadskoho kharchuvannia [Advantages of implementing the HACCP system in catering institutions]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 49-51 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 22-wrz-2022 |
Date of entry: | 19-paź-2022 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 330.567.224 |
Strony: | 3 |
Zakres stron: | 49-51 |
Główna strona: | 49 |
Strona końcowa: | 51 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38921 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Związane URL literatura: | http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf (дат а звернення: 10.06.2022) 2. URL: https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf (дата звернення: 10.06.2022) |
References: | 1. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf (dat a zvernennia: 10.06.2022) 2. URL: https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf (Date of appeal: 10.06.2022) |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Koshyk_T_V-Advantages_of_implementing_49-51.pdf | 735,47 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Koshyk_T_V-Advantages_of_implementing_49-51.djvu | 38,58 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Koshyk_T_V-Advantages_of_implementing_49-51__COVER.png | 447,61 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi