กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38921
| ชื่อเรื่อง: | Переваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчування | 
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Advantages of implementing the HACCP system in catering institutions | 
| ผู้แต่ง: | Кошик, Т. В. Розбицька, Т. В. Koshyk, T. V. Rozbytska, T. V.  | 
| Affiliation: | Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Кошик Т. В. Переваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчування / Т. В. Кошик, Т. В. Розбицька // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 49–51. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Koshyk T. V., Rozbytska T. V. (2022) Perevahi vprovadzhennia sistemi HACCP v zakladakh hromadskoho kharchuvannia [Advantages of implementing the HACCP system in catering institutions]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 49-51 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022  | 
| Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| วันที่เผยแพร่: | 22-กัน-2022 | 
| Date of entry: | 19-ตุล-2022 | 
| สำนักพิมพ์: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A.  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022  | 
| UDC: | 330.567.224 | 
| Number of pages: | 3 | 
| Page range: | 49-51 | 
| Start page: | 49 | 
| End page: | 51 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38921 | 
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022  | 
| URL for reference material: | http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf  | 
| References (Ukraine): | 1. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf (дат а звернення: 10.06.2022) 2. URL: https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf (дата звернення: 10.06.2022)  | 
| References (International): | 1. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf (dat a zvernennia: 10.06.2022) 2. URL: https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf (Date of appeal: 10.06.2022)  | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) | 
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Koshyk_T_V-Advantages_of_implementing_49-51.pdf | 735,47 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| SPFSI_2022_Koshyk_T_V-Advantages_of_implementing_49-51.djvu | 38,58 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| SPFSI_2022_Koshyk_T_V-Advantages_of_implementing_49-51__COVER.png | 447,61 kB | image/png | ดู/เปิด | 
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น