Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38921

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКошик, Т. В.
dc.contributor.authorРозбицька, Т. В.
dc.contributor.authorKoshyk, T. V.
dc.contributor.authorRozbytska, T. V.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:45Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:45Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationКошик Т. В. Переваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчування / Т. В. Кошик, Т. В. Розбицька // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 49–51. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38921-
dc.format.extent49-51
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.relation.urihttp://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf
dc.relation.urihttps://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf
dc.titleПереваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчування
dc.title.alternativeAdvantages of implementing the HACCP system in catering institutions
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc330.567.224
dc.relation.references1. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf (дат а звернення: 10.06.2022)
dc.relation.references2. URL: https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf (дата звернення: 10.06.2022)
dc.relation.referencesen1. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2020/1_2020/22.pdf (dat a zvernennia: 10.06.2022)
dc.relation.referencesen2. URL: https://smr.gov.ua/images/misto/Pipryemstvo/Harchuvannya/6._posibnyk_nassr.pdf (Date of appeal: 10.06.2022)
dc.identifier.citationenKoshyk T. V., Rozbytska T. V. (2022) Perevahi vprovadzhennia sistemi HACCP v zakladakh hromadskoho kharchuvannia [Advantages of implementing the HACCP system in catering institutions]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 49-51 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage49
dc.citation.epage51
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.