Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38909
| Назва: | Харчові барвники |
| Інші назви: | Food dyes |
| Автори: | Стефанишин, В. В. Криськова, Лариса Петрівна Кравченюк, Христина Юріївна Stefanyshyn, V. Kryskova, L. Kravcheniuk, K. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Стефанишин В. В. Харчові барвники / В. В. Стефанишин, Лариса Петрівна Криськова, Христина Юріївна Кравченюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 35–36. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description: | Stefanyshyn V., Kryskova L., Kravcheniuk K. (2022) Kharchovi barvnyky [Food dyes]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 35-36 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
| Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 22-вер-2022 |
| Дата внесення: | 19-жов-2022 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
| УДК: | 613.29 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 35-36 |
| Початкова сторінка: | 35 |
| Кінцева сторінка: | 36 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38909 |
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Stefanyshyn_V-Food_dyes_35-36.pdf | 456,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPFSI_2022_Stefanyshyn_V-Food_dyes_35-36.djvu | 24,79 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPFSI_2022_Stefanyshyn_V-Food_dyes_35-36__COVER.png | 1,1 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.