Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38909
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стефанишин, В. В. | |
dc.contributor.author | Криськова, Лариса Петрівна | |
dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | |
dc.contributor.author | Stefanyshyn, V. | |
dc.contributor.author | Kryskova, L. | |
dc.contributor.author | Kravcheniuk, K. | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:42Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:42Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Стефанишин В. В. Харчові барвники / В. В. Стефанишин, Лариса Петрівна Криськова, Христина Юріївна Кравченюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 35–36. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38909 | - |
dc.format.extent | 35-36 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Харчові барвники | |
dc.title.alternative | Food dyes | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 613.29 | |
dc.identifier.citationen | Stefanyshyn V., Kryskova L., Kravcheniuk K. (2022) Kharchovi barvnyky [Food dyes]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 35-36 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 35 | |
dc.citation.epage | 36 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Stefanyshyn_V-Food_dyes_35-36.pdf | 456,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Stefanyshyn_V-Food_dyes_35-36.djvu | 24,79 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Stefanyshyn_V-Food_dyes_35-36__COVER.png | 1,1 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.