Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38909

Titre: Харчові барвники
Autre(s) titre(s): Food dyes
Auteur(s): Стефанишин, В. В.
Криськова, Лариса Петрівна
Кравченюк, Христина Юріївна
Stefanyshyn, V.
Kryskova, L.
Kravcheniuk, K.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Стефанишин В. В. Харчові барвники / В. В. Стефанишин, Лариса Петрівна Криськова, Христина Юріївна Кравченюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 35–36. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Stefanyshyn V., Kryskova L., Kravcheniuk K. (2022) Kharchovi barvnyky [Food dyes]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 35-36 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Date de publication: 22-sep-2022
Date of entry: 19-oct-2022
Editeur: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 613.29
Number of pages: 2
Page range: 35-36
Start page: 35
End page: 36
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38909
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
SPFSI_2022_Stefanyshyn_V-Food_dyes_35-36.pdf456,53 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
SPFSI_2022_Stefanyshyn_V-Food_dyes_35-36.djvu24,79 kBDjVuVoir/Ouvrir
SPFSI_2022_Stefanyshyn_V-Food_dyes_35-36__COVER.png1,1 MBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.