Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38909
Tytuł: | Харчові барвники |
Inne tytuły: | Food dyes |
Authors: | Стефанишин, В. В. Криськова, Лариса Петрівна Кравченюк, Христина Юріївна Stefanyshyn, V. Kryskova, L. Kravcheniuk, K. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Стефанишин В. В. Харчові барвники / В. В. Стефанишин, Лариса Петрівна Криськова, Христина Юріївна Кравченюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 35–36. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Stefanyshyn V., Kryskova L., Kravcheniuk K. (2022) Kharchovi barvnyky [Food dyes]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 35-36 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 22-wrz-2022 |
Date of entry: | 19-paź-2022 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 613.29 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 35-36 |
Główna strona: | 35 |
Strona końcowa: | 36 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38909 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Stefanyshyn_V-Food_dyes_35-36.pdf | 456,53 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Stefanyshyn_V-Food_dyes_35-36.djvu | 24,79 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Stefanyshyn_V-Food_dyes_35-36__COVER.png | 1,1 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi