Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38037
Başlık: | Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства |
Diğer Başlıklar: | Factors of competitiveness of restaurant enterprises |
Yazarlar: | Савків, М. Басмат, І. Стойко, І. І. Savkiv, M. Basmat, I. Stoyko, I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Савків М. Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / Савків М., Басмат І., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 118–119. — (Сфера обслуговування). |
Bibliographic description (International): | Savkiv M., Basmat I., Stoyko I. (2022) Chynnyky konkurentospromozhnosti pidpryiemstv restorannoho hospodarstva [Factors of competitiveness of restaurant enterprises]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 118-119 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Yayın Tarihi: | 28-Nis-2022 |
Date of entry: | 16-Haz-2022 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 338.4 |
Anahtar kelimeler: | ресторан конкурентоспроможність restaurant competitiveness |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 118-119 |
Start page: | 118 |
End page: | 119 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38037 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119.pdf | 485,45 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119.djvu | 35,88 kB | DjVu | Göster/Aç | |
V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119__COVER.png | 1,13 MB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.