Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38037

Tytuł: Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства
Inne tytuły: Factors of competitiveness of restaurant enterprises
Authors: Савків, М.
Басмат, І.
Стойко, І. І.
Savkiv, M.
Basmat, I.
Stoyko, I.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Cytat: Савків М. Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / Савків М., Басмат І., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 118–119. — (Сфера обслуговування).
Bibliographic description: Savkiv M., Basmat I., Stoyko I. (2022) Chynnyky konkurentospromozhnosti pidpryiemstv restorannoho hospodarstva [Factors of competitiveness of restaurant enterprises]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 118-119 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Data wydania: 28-kwi-2022
Date of entry: 16-cze-2022
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
UDC: 338.4
Słowa kluczowe: ресторан
конкурентоспроможність
restaurant
competitiveness
Strony: 2
Zakres stron: 118-119
Główna strona: 118
Strona końcowa: 119
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38037
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi