Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38037
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савків, М. | |
dc.contributor.author | Басмат, І. | |
dc.contributor.author | Стойко, І. І. | |
dc.contributor.author | Savkiv, M. | |
dc.contributor.author | Basmat, I. | |
dc.contributor.author | Stoyko, I. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2022 р. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-06-16T11:50:50Z | - |
dc.date.available | 2022-06-16T11:50:50Z | - |
dc.date.created | 2022-04-28 | |
dc.date.issued | 2022-04-28 | |
dc.identifier.citation | Савків М. Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / Савків М., Басмат І., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 118–119. — (Сфера обслуговування). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38037 | - |
dc.format.extent | 118-119 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 | |
dc.subject | ресторан | |
dc.subject | конкурентоспроможність | |
dc.subject | restaurant | |
dc.subject | competitiveness | |
dc.title | Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства | |
dc.title.alternative | Factors of competitiveness of restaurant enterprises | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 338.4 | |
dc.identifier.citationen | Savkiv M., Basmat I., Stoyko I. (2022) Chynnyky konkurentospromozhnosti pidpryiemstv restorannoho hospodarstva [Factors of competitiveness of restaurant enterprises]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 118-119 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" | |
dc.citation.spage | 118 | |
dc.citation.epage | 119 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Ebben a gyűjteményben: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119.pdf | 485,45 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119.djvu | 35,88 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119__COVER.png | 1,13 MB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!