กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38037

ชื่อเรื่อง: Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Factors of competitiveness of restaurant enterprises
ผู้แต่ง: Савків, М.
Басмат, І.
Стойко, І. І.
Savkiv, M.
Basmat, I.
Stoyko, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Савків М. Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / Савків М., Басмат І., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 118–119. — (Сфера обслуговування).
Bibliographic description (International): Savkiv M., Basmat I., Stoyko I. (2022) Chynnyky konkurentospromozhnosti pidpryiemstv restorannoho hospodarstva [Factors of competitiveness of restaurant enterprises]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 118-119 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
วันที่เผยแพร่: 28-เมษ-2022
Date of entry: 16-มิถ-2022
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
UDC: 338.4
คำสำคัญ: ресторан
конкурентоспроможність
restaurant
competitiveness
Number of pages: 2
Page range: 118-119
Start page: 118
End page: 119
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38037
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119.pdf485,45 kBAdobe PDFดู/เปิด
V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119.djvu35,88 kBDjVuดู/เปิด
V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119__COVER.png1,13 MBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น