Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38037
Titre: | Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства |
Autre(s) titre(s): | Factors of competitiveness of restaurant enterprises |
Auteur(s): | Савків, М. Басмат, І. Стойко, І. І. Savkiv, M. Basmat, I. Stoyko, I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Савків М. Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / Савків М., Басмат І., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 118–119. — (Сфера обслуговування). |
Bibliographic description (International): | Savkiv M., Basmat I., Stoyko I. (2022) Chynnyky konkurentospromozhnosti pidpryiemstv restorannoho hospodarstva [Factors of competitiveness of restaurant enterprises]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 118-119 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Date de publication: | 28-avr-2022 |
Date of entry: | 16-jui-2022 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 338.4 |
Mots-clés: | ресторан конкурентоспроможність restaurant competitiveness |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 118-119 |
Start page: | 118 |
End page: | 119 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38037 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119.pdf | 485,45 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119.djvu | 35,88 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119__COVER.png | 1,13 MB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.