Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38037
| Заглавие: | Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства |
| Други Заглавия: | Factors of competitiveness of restaurant enterprises |
| Автори: | Савків, М. Басмат, І. Стойко, І. І. Savkiv, M. Basmat, I. Stoyko, I. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Савків М. Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / Савків М., Басмат І., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 118–119. — (Сфера обслуговування). |
| Bibliographic description (International): | Savkiv M., Basmat I., Stoyko I. (2022) Chynnyky konkurentospromozhnosti pidpryiemstv restorannoho hospodarstva [Factors of competitiveness of restaurant enterprises]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 118-119 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
| Дата на Публикуване: | 28-Апр-2022 |
| Date of entry: | 16-Юни-2022 |
| Издател: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
| UDC: | 338.4 |
| Ключови Думи: | ресторан конкурентоспроможність restaurant competitiveness |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 118-119 |
| Start page: | 118 |
| End page: | 119 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38037 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Показва се в Колекции: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119.pdf | 485,45 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119.djvu | 35,88 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| V_MSNTK_2022_Savkiv_M-Factors_of_competitiveness_118-119__COVER.png | 1,13 MB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.