กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036

ชื่อเรื่อง: Специфіка інновацій ресторанного бізнесу
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Specifics of restaurant business innovation
ผู้แต่ง: Могилевець, В.
Стойко, І. І.
Mogilevec, V.
Stoyko, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Могилевець В. Специфіка інновацій ресторанного бізнесу / Могилевець В., Стойко І. І. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 116–117. — (Сфера обслуговування).
Bibliographic description (International): Mogilevec V., Stoyko I. (2022) Spetsyfika innovatsii restorannoho biznesu [Specifics of restaurant business innovation]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 116-117 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
วันที่เผยแพร่: 28-เมษ-2022
Date of entry: 16-มิถ-2022
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
คำสำคัญ: ресторан
інновація
бізнес
restaurant
innovation
business
Number of pages: 2
Page range: 116-117
Start page: 116
End page: 117
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38036
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117.pdf485,25 kBAdobe PDFดู/เปิด
V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117.djvu31,31 kBDjVuดู/เปิด
V_MSNTK_2022_Mogilevec_V-Specifics_of_restaurant_116-117__COVER.png360,81 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น